Information om

Stillinger på Lundebo

Nedenfor kan du finde ledige stillinger på Lundebo.

Ønsker du at arbejde på en spændende arbejdsplads, og søger vi ikke lige din profil pt. er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på : lundebo@soroe.dk

Nattevagt SSA eller SSH til Specialcentret Lundebo
 
Til vågen nattevagt med faste mødestabile kolleger søger vi en selvstændig social- og sundhedsassistent, der vil arbejde med strategier over for senhjerneskadede borgere ud fra en neuropædagogisk tilgang.

Stillingen er 5-2 kl. 23-07.

Opgaver
Du arbejder selvstændigt på egen afdeling, men der er to øvrige nattevagter tæt på, som du sparrer med eller assisterer ift. sundhedsfaglige beslutninger. Vi arbejder ud fra beboernes individuelle behov.

Opgaverne spænder fra opmærksomhed på de somatisk dårlige over personlig pleje til at uddele medicin og pædagogisk beroligende arbejde med beboerne, der er vågne. Der er få praktiske opgaver.

Nærværende ledelse og uddannelse
Ledelsen møder du typisk om morgenen. Der er faste nattevagtsmøder og vi tilbyder samme katalog af uddannelsesmuligheder som alle medarbejdere. Herunder temadag og neuropædagogisk viden.

Din faglige og personlige profil
Vi vægter et positivt livssyn, gode samarbejdsevner og gode kommunikative færdigheder. Du skal have en anerkendende tilgang.
 
 • Uddannet social- og sundhedsassistent
 • Gerne erfaring som nattevagt
 • Engagement for senhjerneskadede

Yderligere oplysninger
Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø kommune.
                                
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte afdelingsleder Lone Broch, tlf. 2159 3049, på hverdage mellem kl. 9-14.
 
I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.
 

Specialcenter Lundebo søger afløsere og sommerferievikarer.

Skal du have et sabbatår inden du skal i gang med en pædagogisk, terapeutisk eller social- og sundhedsfaglig uddannelse og har du brug for praktisk erfaring indenfor området, vil et job som vikar på Specialcentret Lundebo måske være noget for dig.

Det kan også være at du allerede er i gang med uddannelse og har brug for et job som afløser.
Vi har brug for afløsere i sommerferien samt afløsere, der kan træde til ved behov i dag, aften og weekender.

Lundebo er et specialcenter i Dianalund, et botilbud for 58 voksne med erhvervet senhjerneskader ofte kombineret med psykisk lidelse. Vi arbejder ud fra den neuropædagogiske tankegang.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et grundigt introduktionsforløb
 • En ekstra indtægt ved siden af eventuelle studier
 • Et fast sommerferievikariat eller afløserjob
 • Medindflydelse på timetal og antallet af vagter
 • Et indblik i at arbejde inden for specialområdet
 • En god og givende erhvervserfaring
 • At blive værdsat for den hjælp, du yder

  Der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Sorø kommune. Løn efter gældende overenskomst. 
  Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte afdelingsleder Charlotte Jensen på hverdage mellem kl. 9-14 på tlf. 2159 3283.

  Følg dette link til Sorø Kommunes hjemmeside.

 • Sommerferievikarer/afløsere til Specialcentret Lundebo - Soroe.dk (emply.com)